Перейти до основного вмісту

Громадська рада. Бенефіс Максима Ільченка



Відбулося чергове засідання Громадської ради при виконавчому комітеті Світловодської міської ради. На порядку денному питання облаштування тротуарів та доріг в місті, освітлення вулиць, дитячі майданчики та закупівля необхідного для дитячих спортивних шкіл.

Перші три питання в компетенції заступника міського голови з питань ЖКГ. Отже, доповідав Максим Ільченко.

Ремонт доріг, тротуарів в місті – це прерогатива міської влади. І фінансування має бути з міського бюджету. Нажаль, міський бюджет, як доповів Ільченко, «потягти» все не в змозі. Зробити ремонт другої об’їзної дороги можливо тільки шляхом спільного фінансування. Міська влада спробує це зробити. Кошти на облаштування тротуару по другій об’їзній будуть закладені на наступний рік.

Освітлення міста є актуальним для міста. Максим Ільченко повідомив, що це питання для нового керівника ККП є пріоритетним. Зараз на цій дільниці новий керівник. Він займається впровадженням новітніх технологій, енергозберігаючих ламп. Роботи проводяться не тільки в місті, а й селах громади. Допомогу у фінансуванні надає народний депутат Олесь Довгий.

Питання дитячих майданчиків є актуальним. Ті, старі, зроблені ще за радянських часів уже давно застаріли і, в своїй більшості зруйновані. Члени громадської ради пропонували взяти їх УЖКГ на облік та утримання. Але тут є певна проблема. На сьогодні в Україні є певні вимоги та технічні умови щодо таких споруд. Порушення їх може призвести до поганих наслідків. Обговоривши ситуацію, члени громадської ради пропонують владі провести інвентаризацію містечок та взяти їх на обслуговування. Крім того, пропонується поступово заміняти майданчики на нові.

Щодо питання закупівлі обладнання для спортивних шкіл, то члени ради взяли до відома інформацію відповідного керівника, яка була надана  в письмовому вигляді, оскільки керівник зараз хворіє.

Громадська рада не обійшла увагою і питання теплопостачання. Інформація Максима Ільченка щодо цього питання особливого оптимізму не додала, а, лише, підтвердила ті висновки, які були зроблені на попередньому засіданні ради.

Під час подальших засідань громадська рада хоче заслухати звіти начальників управлінь міста.

Коментарі

  1. Baccarat Rules | Baccarat | Wahlberg Group Ltd |
    Learn how to play in this casino game. The game is played 메리트 카지노 쿠폰 as follows: Straight-up: Baccarat (1 – 22) — worrione This game is 샌즈카지노 played with a 52 card deck,

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар

Популярні дописи з цього блогу

Військовий проти депутата. Не упереджено

  Сьогодні, на площі, біля будинку міської ради, зустрілися військовий Вадим Бруслик та депутат Світловодської міської ради Максим Бакуменко. Зустрілися, щоб з’ясувати стосунки, публічно, у присутності громадян. Передісторія Ця історія вийшла з Facebook та привернула увагу жителів нашого міста. Мешканець нашого міста Вадим  Бруслик, який зараз захищає нас на фронті, запостив у відео мережі ФБ звернення, в яких він звинуватив депутата у образі його особисто та його сі м’ ю. Крім того, Вадим Бруслик звинуватив Максима Бакуменка у кришуванні підприємця, який є винуватцем у неприємному запаху, що досаджує мешканцям району Табурища та придбанні авто і квартир у корупційний спосіб. У відео Вадим закликав депутата до зустрічі біля будинку міської ради. На зустріч прийшли громадяни міста. Позиції сторін   Бруслик позиціонував  себе у яклсті військового, який захищає свою країну, своє місто, свою сім’ю і хотів би, щоб влада в місті займалася питаннями, які хвилюють його мешканців. В

Представники громадськості результатами роботи депутатської комісії не задоволені

  Результатів рооти комісії з питань законності та реалізації державної регуляторної комісії у сфері господарської діяльності в місті очікувало багато мешканців. Саме ця комісія опікується питаннями етики та поведінки депутатів Світловодської міської ради. Засідання відбулося 1 вересня. На засідання прийшли представники громади. Підсумками роботи членів комісії світловодці розчаровані. Про це говорили мені ті, хто відвідав засідання.    Чому так сталося? Тут все просто. Жителі міста очікують, що міський голова та й весь депутатський корпус, зможе законно втрутитися в конфлікт між депутатом міської ради Максимом Бакуменко та військовим Вадимом Брусликом. Мешканці міста однозначно підтримали захисника. Про конфлікт можна почитати на Світловодськ Live . ( http://svitlovodsklive.blogspot.com/ ) Міський голова Андрій Маліцький обіцяв створити комісію щодо депутата Бакуменка. Час ішов, але про комісію ніхто нічого не чув. В той же час, депутат написав скаргу на Вадима Бруслика до ВСП і конфл