Перейти до основного вмісту

В Світловодську взимку буде працювати басейн


Протягом цього року багато пересудів було щодо роботи басейну. Минулої зими він не працював, тому що для цього не вистачало коштів, але міський голова Валентин Козярчук пообіцяв, що цієї зими він працюватиме обов’язково.
Влітку був проведений тендер на теплопостачання для спорткомплексу. Його виграла фірма «Вектор». До початку опалювального сезону залишилося зовсім мало, тому я вирішив перевірити це питання.
У дворі спорткомплексу імені Тузовського повним ходо йдуть роботи з монтажу котельні. Уже встановили димову трубу, змонтували частину трубопроводу для подачі  тепоносія, йде монтаж котла.

Директор спорткомплексу Володимир Лисак повідомив, що роботи з монтажу котельні будуть проведені вчасно. В цьому його завірив керівник «Вектора» Сергій Костенко. На початку опалювального сезону буде запущена перша черга котельні, яка надасть змогу підтримувати комфортну температуру при –10, а згодом друга черга.
У дворі, де ведуться роботи, я поспілкувався з головним господарником спорткомплексу Миколою Котенком. Він повідомив, що контролює роботи з монтажу. Персонал спорткомплексу влітку провів ремонтні роботи. Власними силами провели утеплення двох вікон, але саме вони є великою проблемою. Стеклопрофілі уже відслужили свій вік. Резинові прокладки між ними вийшли з ладу. Утворилися щілини. Таких комплектуючих уже не випускають, тому потрібно заміна вікон.  Сам басейн уже готовий до експлуатації.

Сподіваємося, що цієї зими басейн буде працювати.

Вадим Степанець  

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Військовий проти депутата. Не упереджено

  Сьогодні, на площі, біля будинку міської ради, зустрілися військовий Вадим Бруслик та депутат Світловодської міської ради Максим Бакуменко. Зустрілися, щоб з’ясувати стосунки, публічно, у присутності громадян. Передісторія Ця історія вийшла з Facebook та привернула увагу жителів нашого міста. Мешканець нашого міста Вадим  Бруслик, який зараз захищає нас на фронті, запостив у відео мережі ФБ звернення, в яких він звинуватив депутата у образі його особисто та його сі м’ ю. Крім того, Вадим Бруслик звинуватив Максима Бакуменка у кришуванні підприємця, який є винуватцем у неприємному запаху, що досаджує мешканцям району Табурища та придбанні авто і квартир у корупційний спосіб. У відео Вадим закликав депутата до зустрічі біля будинку міської ради. На зустріч прийшли громадяни міста. Позиції сторін   Бруслик позиціонував  себе у яклсті військового, який захищає свою країну, своє місто, свою сім’ю і хотів би, щоб влада в місті займалася питаннями, які хвилюють його мешканців. В

Представники громадськості результатами роботи депутатської комісії не задоволені

  Результатів рооти комісії з питань законності та реалізації державної регуляторної комісії у сфері господарської діяльності в місті очікувало багато мешканців. Саме ця комісія опікується питаннями етики та поведінки депутатів Світловодської міської ради. Засідання відбулося 1 вересня. На засідання прийшли представники громади. Підсумками роботи членів комісії світловодці розчаровані. Про це говорили мені ті, хто відвідав засідання.    Чому так сталося? Тут все просто. Жителі міста очікують, що міський голова та й весь депутатський корпус, зможе законно втрутитися в конфлікт між депутатом міської ради Максимом Бакуменко та військовим Вадимом Брусликом. Мешканці міста однозначно підтримали захисника. Про конфлікт можна почитати на Світловодськ Live . ( http://svitlovodsklive.blogspot.com/ ) Міський голова Андрій Маліцький обіцяв створити комісію щодо депутата Бакуменка. Час ішов, але про комісію ніхто нічого не чув. В той же час, депутат написав скаргу на Вадима Бруслика до ВСП і конфл

Громадська рада. Бенефіс Максима Ільченка

В ідбулося чергове засідання Громадської ради при виконавчому комітеті Світловодської міської ради. На порядку денному питання облаштування тротуарів та доріг в місті, освітлення вулиць, дитячі майданчики та закупівля необхідного для дитячих спортивних шкіл. Перші три питання в компетенції заступника міського голови з питань ЖКГ. Отже, доповідав Максим Ільченко. Ремонт доріг, тротуарів в місті – це прерогатива міської влади. І фінансування має бути з міського бюджету. Нажаль, міський бюджет, як доповів Ільченко, «потягти» все не в змозі. Зробити ремонт другої об’їзної дороги можливо тільки шляхом спільного фінансування. Міська влада спробує це зробити. Кошти на облаштування тротуару по другій об’їзній будуть закладені на наступний рік. Освітлення міста є актуальним для міста. Максим Ільченко повідомив, що це питання для нового керівника ККП є пріоритетним. Зараз на цій дільниці новий керівник. Він займається впровадженням новітніх технологій, енергозберігаючих ламп. Роботи провод