Перейти до основного вмісту

Так хто ж директор СП ТОВ «Світловодськпобут»?


Повернутися до цієї теми подій на СП ТОВ «Світловодськпобут» мене спонукала інформація, яку я отримав щодо суду по директору СП. Зараз я не буду торкатися усього спектру проблем, які існують на підприємстві. Працює тимчасова депутатська комісія міської ради. Сподіваюся, що вона надасть відповіді на усі проблемні питання. Але я не можу не озвучити ту інформацію, яку отримав. А саме.
В квітні, по закінченню опалювального сезону, на підприємстві почалися події, які я тоді порівняв з рейдерським захоплення.
Читач може ознайомитися з моїм викладенням подій тут.
Справа перемістилася до суду. І от зараз є конкретний результат. Але все по порідку.
ТОВ «Політрейд» звернулося до господарського суду з позовною заявою про визначення недійсним з рішення зборів учасників СП ТОВ «Світловодськпобут», яке оформило протокол про звільнення Михалика В. А. та призначення генеральним директором Дмитришина Д. Д. також опротестовувалося встановлення грошової суми укладання господарських на інших договорів Генеральним директором від імені СП в сумі 10 мільйонів гривень.
Кіровоградський господарський суд вирішив вимоги позивача задовільнити повністю, а Дніпропетровський апеляційний суд підтвердив це рішення. Таким чином, в судах доведено, що зміна генерального директора СП ТОВ «Світловодськпобут» була проведена незаконно. На основі чого суд зробив такі висновки? Думаю, що читачам це буде цікаво знати. Усе, що я наведу нижче, я взяв з матеріалів засідання суду.
З 8 квітня 2015 року генеральний директор Володимир Михалик пішов у підпуску. А 14 квітня 2015 року до на територію СП прибув міський голова Юрій Котенко, який повідомив Михайлику про те, що він зборами учасників СП ТОВ звільнений з посади, а генеральним директором призначений Дмитришин Д. Д. Він показав копію протоколу цього засідання.
Протокол був підписаний самим Котенком та представником ТОВ «Політрейд» Олександр Яременко.
Останній стверджував і стверджує, що зборів засновників не було і протоколу він не підписував. В якості доказу суду надано висновок спеціаліста науково-дослідної лабораторії експертних досліджень ПП «Агенція 007», в якому зазначено, що підпис під протоколом не належить Олександру Яременку. Суд вказаний висновок експерта прийняв в якості письмового доказу, який не був спростований відповідачам в ході розслідування справи.
Як я зазначав вище, Котенко 14 квітня привіз до СПне оригінал протоколу засідання, а копію протоколу, завірену нотаріусом. Таку ж копію було надано суду. Оригінал протоколу суд так і не отримав. Вагомий аргумент не на користь Котенка та Дмитришина.   
Стороною засновником СП ТОВ «Світловодськпобут» є ТОВ «Політрейд». Зміна керівництва СП не могла бути здійснена без керівництва засновника. Генеральний директор ТОВ «Політрейд» повідомив суд, що не давала вказівку щодо зміни генерального директора СП ТОВ «Світловодськпобут».
Отакі справи із зміною генерального директора СП ТОВ «Світловодськпобут».

Вадим Степанець

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Військовий проти депутата. Не упереджено

  Сьогодні, на площі, біля будинку міської ради, зустрілися військовий Вадим Бруслик та депутат Світловодської міської ради Максим Бакуменко. Зустрілися, щоб з’ясувати стосунки, публічно, у присутності громадян. Передісторія Ця історія вийшла з Facebook та привернула увагу жителів нашого міста. Мешканець нашого міста Вадим  Бруслик, який зараз захищає нас на фронті, запостив у відео мережі ФБ звернення, в яких він звинуватив депутата у образі його особисто та його сі м’ ю. Крім того, Вадим Бруслик звинуватив Максима Бакуменка у кришуванні підприємця, який є винуватцем у неприємному запаху, що досаджує мешканцям району Табурища та придбанні авто і квартир у корупційний спосіб. У відео Вадим закликав депутата до зустрічі біля будинку міської ради. На зустріч прийшли громадяни міста. Позиції сторін   Бруслик позиціонував  себе у яклсті військового, який захищає свою країну, своє місто, свою сім’ю і хотів би, щоб влада в місті займалася питаннями, які хвилюють його мешканців. В

Представники громадськості результатами роботи депутатської комісії не задоволені

  Результатів рооти комісії з питань законності та реалізації державної регуляторної комісії у сфері господарської діяльності в місті очікувало багато мешканців. Саме ця комісія опікується питаннями етики та поведінки депутатів Світловодської міської ради. Засідання відбулося 1 вересня. На засідання прийшли представники громади. Підсумками роботи членів комісії світловодці розчаровані. Про це говорили мені ті, хто відвідав засідання.    Чому так сталося? Тут все просто. Жителі міста очікують, що міський голова та й весь депутатський корпус, зможе законно втрутитися в конфлікт між депутатом міської ради Максимом Бакуменко та військовим Вадимом Брусликом. Мешканці міста однозначно підтримали захисника. Про конфлікт можна почитати на Світловодськ Live . ( http://svitlovodsklive.blogspot.com/ ) Міський голова Андрій Маліцький обіцяв створити комісію щодо депутата Бакуменка. Час ішов, але про комісію ніхто нічого не чув. В той же час, депутат написав скаргу на Вадима Бруслика до ВСП і конфл

Громадська рада. Бенефіс Максима Ільченка

В ідбулося чергове засідання Громадської ради при виконавчому комітеті Світловодської міської ради. На порядку денному питання облаштування тротуарів та доріг в місті, освітлення вулиць, дитячі майданчики та закупівля необхідного для дитячих спортивних шкіл. Перші три питання в компетенції заступника міського голови з питань ЖКГ. Отже, доповідав Максим Ільченко. Ремонт доріг, тротуарів в місті – це прерогатива міської влади. І фінансування має бути з міського бюджету. Нажаль, міський бюджет, як доповів Ільченко, «потягти» все не в змозі. Зробити ремонт другої об’їзної дороги можливо тільки шляхом спільного фінансування. Міська влада спробує це зробити. Кошти на облаштування тротуару по другій об’їзній будуть закладені на наступний рік. Освітлення міста є актуальним для міста. Максим Ільченко повідомив, що це питання для нового керівника ККП є пріоритетним. Зараз на цій дільниці новий керівник. Він займається впровадженням новітніх технологій, енергозберігаючих ламп. Роботи провод